mei 29, 2017

Goedkoop logo ontwerpen!

Een logo is een belangrijk onderdeel van een onderneming. Een goedkoop logo ontwerpen lijkt misschien makkelijk en je kunt het online ook zelf een logo ontwerpen met de gratis tools Looka of Logocreator (met een berperkte keuze). Een plaatje kiezen, lettertype met tekst erbij en klaar.

Als je een goed beeld hebt voor jezelf dan kan het dus simpel zijn, maar voor de meeste is dit het echter niet. Een logo ontwerp moet één geheel zijn. Het moet passen bij de identiteit van uw bedrijf. De Uitstraling van de organisatie in kleur, tekst en vorm? Het moet meteen duidelijk worden in het logo. Voor een paar euro meer heb je nog altijd een, goedkoop logo laten ontwerpen maar dan door Vetlogo.

Logo Ontwerp voorbeelden van Freepik
Voorbeelden van FreePik

Een logo laten ontwerpen? Het kan goed en goedkoop!

Een logo laten maken is dus niet zo simpel als het lijkt, maar het hoeft ook geen enorme kostenpost te zijn. Een goedkoop logo ontwerpen kan bij Vetlogo. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het logo past bij de identiteit van het bedrijf, dat het gemaakt is in de huisstijl van uw organisatie. Vetlogo ontwerpt een logo dat de doelgroep aanspreekt en dat past in de marketingactiviteiten van uw organisatie.

De meerwaarde van een goedkoop logo ontwerp.

Waarom is het laten ontwerpen van een logo zo belangrijk? Vraag u zich dat af? Wij leggen het graag uit. Een logo is een belangrijk onderdeel van de huisstijl en identiteit van een organisatie. Het is daarnaast het uitgangspunt van een website. Vanuit het logo wordt een unieke stijl gecreëerd die past bij de identiteit van de organisatie. Een logo moet uniek en herkenbaar zijn. Het logo vertelt de doelgroep al een deel van het verhaal van de organisatie. Het houdt de aandacht van de geïnteresseerde vast. Een goed logo laten maken zorgt voor een professionele uitstraling die perfect aansluit op de behoeften van de doelgroep.

Hoe laat ik goedkoop een logo ontwerpen?

Vetlogo heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s. Wij vinden het belangrijk dat er een perfect passend logo wordt afgeleverd, waardoor de uitstraling van uw organisatie wordt verbeterd. Vetlogo is snel, maar kwalitatief goed. Vetlogo is gespecialiseerd in een goedkoop logo ontwerpen. Er zijn verschillende mogelijkheden, van budget tot een uniek logo in combinatie met een nieuwe website:

  • Zelf doen via een tool als Looka.com
  • Goedkoopste keuze is Budget Proces: aan de hand van een door u gekozen voorbeeld (plaatje) in combinatie met uw bedrijfsnaam maakt Vetlogo een logo voor u. Budget proces aanvragen
  • Standaard Proces: aan de hand van meerdere voorbeelden in combinatie met uw bedrijfsnaam ontwerpt Vetlogo een nieuw en passend logo voor u. Standaard proces aanvragen
  • Een uniek logo: De grafisch vormgever maakt aan de hand van uw wensen en verhaal een nieuw, uniek logo. Uniek logo aanvragen
  • Logo, Huisstijl en website laten maken: een volledig nieuwe huisstijl laten ontwerpen met zowel een nieuw logo als de nieuwe website. Gesprek aanvragen

Laat een goedkoop logo ontwerpen bij Vetlogo.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een nieuw, maar goedkoop logo ontwerpen? Neem dan contact op met Vetlogo. Met onze jarenlange ervaring maken wij graag een passend ontwerp voor uw bedrijf.